Shampoobar – Havtorn

85,00 kr.

Beskrivelse

I RAA forhandler vi veganske shampoobar med broccolifrøolie samt Jasmin & Rose, Grøn Te, Geranium og Citronmelisse, og denne neutrale udgave med havtornolie.

Denne shampoobar indeholder en plejende blanding af økologisk, koldpresset havtorneolie og sheabutter samt d-panthenol. Denne blanding plejer hovedbunden og tilfører håret fugt samtidig med, at det bliver vasket.

Baren har en pH-værdi der matcher hovedbundens, og kombinationen af gode olier gør den velegnet til alle hårtyper og folk med sensitiv hovedbund. 

Ved brug af fast sæbe nedsætter man de miljømæssige produktionsomkostninger der er i forbindelse med transport af flydende sæbe og emballage

Anvendelse
For at opnå det bedste resultat bør shampoobaren gøres våd og køres direkte i vådt hår. Derefter skummes sæben op, og der dannes mild skum. Vask shampooen ud efterfølgende.

Barenholder til ca. 40 hårvaske i skulderlangt hår. Shampooen bør opbevares tørt mellem hver hårvask.

Shampoobarer er håndlavet hvorved form og udseende kan variere en smule.

Baren kommer uden emballage, men opbevaringsbeholder kan tilkøbes her.

Størrelse
Baren vejer ca. 65 g

Ingredienser
Sodium Cocoyl Isethionate, Behentrimonium Methosulfate & Cetearyl Alcohol, Cocamidopropyl Betaine, Butyrospermum Parkii Butter, D-Panthenol, Hippohae Rhamnoides Pulp Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Producent
Amalie Rosalie er en virksomhed, der bestræber sig på at lave gode og naturlige produkter til personlig pleje. Her anvendes skånsomme og så vidt det er muligt lokale produkter. Amalie fremstiller alle hendes produkter selv, hvilket betyder at hun selv håndterer, blander og forarbejder alle råvarer. 

Bliv opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om nye produkter, tilbud og kampagner.

Yderligere information

Vægt 80 kg