Shampoobar – Rose, broccolifrøolie & jasminolie

85,00 kr.

Beskrivelse

I RAA forhandler vi veganske shampoobar med havtorneolie, Grøn Te, Geranium og Citronmelisse, og denne version med broccolifrøolie samt Jasmin & Rose.

Denne shampoobar indeholder en plejende blanding af økologisk, koldpresset broccolifrøolie og sheabutter samt d-panthenol. Blandingen plejer hovedbunden og tilfører håret fugt, samtidig med at det bliver vasket rent.

De æteriske olier bidrager med en dejlig blomstrende duft og virker samtidig beroliggende. Baren har en pH-værdi, der matcher hovedbundens, og kombinationen af olier gør den særligt velegnet til tørt/normalt hår og hårbund. 

Ved brug af fast sæbe nedsætter man de miljømæssige produktionsomkostninger der er i forbindelse med transport af flydende sæbe og emballage. 

Anvendelse
For at opnå det bedste resultat bør shampoobaren gøres våd og køres direkte i vådt hår. Derefter skummes sæben op, og der dannes mild skum. Vask shampooen ud efterfølgende.

Baren holder til ca. 40 hårvaske i skulderlangt hår. Shampooen bør opbevares tørt mellem hver hårvask.

Shampoobarer er håndlavet, hvorved form og udseende kan variere en smule.

Baren kommer uden emballage, men opbevaringsbeholder kan tilkøbes her.  

Størrelse
Baren vejer ca. 65g

Ingredienser
Sodium Cocoyl Isethionate, Behentrimonium Methosulfate & Cetearyl Alcohol, Cocamidopropyl Betaine, Butyrospermum Parkii Butter, D-Panthenol, Brassica Oleracea Italica, Phenoxyethanol, Rosa Damascena Flower Oil, Jasmin Grandiflorum Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Citronellol, Geraniol, Farnesol, Benzylbenzoat, Linalool, Eugenol, Benzylalkohol, Benzylsalicylat, Isoeugenol, Limonen

Producent
Amalie Rosalie er en virksomhed, der bestræber sig på at lave gode og naturlige produkter til personlig pleje. Her anvendes skånsomme og så vidt det er muligt lokale produkter. Amalie fremstiller alle hendes produkter selv, hvilket betyder at hun selv håndterer, blander og forarbejder alle råvarer. 

Bliv opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om nye produkter, tilbud og kampagner.

Yderligere information

Vægt 80 kg