Shampoo Bar 2

129,00 kr.

Beskrivelse

Nu er det muligt at tage hensyn til miljø og klima, samtidig med at du får løst eventuelle hovedbundsproblemer. Shampoo Bar 2 er en skånsom specialshampoobar, der modvirker skæl og kløende hovedbund.

Shampoo Bar 2 er:

  • Et miljørigtigt produkt
  • En shampoo der kan bruges til alle hårtyper
  • Velegnet ved skæl og hovedbundsproblemer
  • Plejende for hovedbunden
  • Vurderet til A-kolbe af forbrugerrådet Tænk 

Shampoo Bar 2 modvirker skæl og kløe og indeholder mange af de samme ingredienser som vores flydende skælshampoo, shampoo 4, som kan købes på refill i vores butik. Dog kan de to produkter ikke oversættes 100%, da ingredienserne til flydende og fast shampoo ikke er præcis de samme.

Opbevaring og brug
For at få flest mulige vaske ud af din shampoo er det vigtigt, at shampoobaren får lov at tørre mellem brug. Stil den derfor på en sæberist eller lignende, hvor vandet kan løbe fra og baren får mulighed for at tørre. Se vores sæbeskåle her. Det kan også være en god idé at fjerne den fra brusenichen mellem brug, hvis I er mange der tager bad dagligt, så den ikke konstant er fugtig.

Shampoobaren skummes op og masseres ind i det våde hår og hovedbunden. Lad gerne skummet virke i hovedbunden i 2-5 minutter. Skummet skylles efterfølgende grundigt ud med lunkent vand. Vasker du ikke dit hår dagligt, anbefaler vi at du vasker håret med baren 2 gange. 

Det er vigtigt at huske på, at en shampoobar er et meget koncentreret produkt. Selvom den skummer dejligt, er det en god idé at holde lidt igen med skummet, så man ikke får brugt baren for hurtigt. Samtidigt er det også vigtigt at få skyllet håret godt igennem efter brug, så der ikke opbygger sig sæberester i hovebunden, hvilket kan medføre irritation.

For folk, der er vant til at bruge en flydende shampoo, kan der godt være lidt tilvænning, når man skifter til en shampoobar. 

Størrelse
Baren vejer 70 g, men koncentrationen af indholdsstofferne svarer til det du finder i ca. 1,5-2 flasker almindelig shampoo.

Indpakning
Emballagen er i pap, let nedbrydelig eller genanvendelig og fylder naturligvis en brøkdel af de almindelige shampooflasker.

Ingredienser
Sodium coco-sulfate (Skummemiddel og vaskeaktivt stof udvundet af kokosnød), Sodium chloride (Almindeligt salt. konsistensregulerende), Piroctone olamine (Svampebekæmpelsesmiddel, der Modvirker skæl), Citric acid (Citronsyre. pH regulerende), Aqua (Vand, demineraliseret), Glycerin (Blødgør og giver fugt til både hud og hår), Cocamidopropyl betaine (Vaskeaktivt stof baseret på kokosnød), Decyl glucoside (Mild nonionisk detergent (sæbestof) som anvendes i milde formuleringer), Butyrospermum parkii (Shea butter. Fugter og beskytter), Olea europaea fruit oil (Olivenolie. Plejende)

 

Bliv opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om nye produkter, tilbud og kampagner.

Yderligere information

Vægt 80 kg