Shampoo Bar 1

149,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Vil du gerne minimere dit plastik- og CO2-forbrug uden at gå på kompromis med ingredienser og effekt? Så synes vi at Shampoo Bar 1 fra Purely Professional er det rigtige valg for dig.

Shampoo Bar 1 er:

  • Et rigtigt godt skridt at tage hvis man vil reducere brugen af plastik og CO2
  • En ultra mild shampoo bestående af bare seks ingredienser
  • Velegnet til dig, der har kraftigt og tørt hår med tendens til at kruse
  • Velegnet til dig, der lider af tør eller kløende hovedbund
  • En shampoo der kan bruges til alle hårtyper
  • Vurderet til A-kolbe af forbrugerrådet Tænk 

Shampoo Bar 1 er baseret på de mildeste vaskeaktive stoffer og har en hudvenlig pH på ca. 5,5, og er så mild at den kan bruges til både hår og krop. Purely bruger ikke de gængse sulfatholdige sæber i deres shampoobar, og heller ikke forsæbede olier, der resulterer i produkter med en meget høj pH-værdi.

Opbevaring og brug
For at få flest mulige vaske ud af din shampoo er det vigtigt, at shampoobaren får lov at tørre mellem brug. Stil den derfor på en sæberist eller lignende, hvor vandet kan løbe fra og baren får mulighed for at tørre. Se vores sæbeskåle her. Det kan også være en god idé at fjerne den fra brusenichen mellem brug, hvis I er mange der tager bad dagligt, så den ikke konstant er fugtig.

Shampoobaren skummes op og masseres ind i det våde hår og hovedbunden. Skummet skylles efterfølgende grundigt ud med lunkent vand. Vasker du ikke dit hår dagligt, anbefaler vi at du vasker håret med baren 2 gange. 

Det er vigtigt at huske på, at en shampoobar er et meget koncentreret produkt. Selvom den skummer dejligt, er det en god idé at holde lidt igen med skummet, så man ikke får brugt baren for hurtigt. Samtidigt er det også vigtigt at få skyllet håret godt igennem efter brug, så der ikke opbygger sig sæberester i hovebunden, hvilket kan medføre irritation.

For folk, der er vant til at bruge en flydende shampoo, kan der godt være lidt tilvænning, når man skifter til en shampoobar. 

 
Størrelse
Baren vejer 70 g, men koncentrationen af indholdsstofferne svarer til det du finder i ca. 1,5-2 flasker almindelig shampoo.

Indpakning
Emballagen er i pap, let nedbrydelig eller genanvendelig og fylder naturligvis en brøkdel af de almindelige shampooflasker.

Ingredienser
Sodium Cocoyl Isethionate (Vaskeaktivt stof), Hydrogenated Vegetable Oil (Plejende olie), Aqua (Vand, demineraliseret), Polyglyceryl-4 Laurate, Glycerin (Blødgør og giver fugt til både hud og hår), Tetrasodium Glutamate Diacetate

 

Bliv opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om nye produkter, tilbud og kampagner.

Yderligere information

Vægt 110 kg