Naturlig læderpleje

55,00 kr.

Beskrivelse

 

En naturlig læderpleje lavet på økologiske olier samt ren bivoks fra den Grønne Pulje.

Det er en lædervoks, der er velegnet til de fleste former for lædervarer. Den blødgør og beskytter dine læderprodukter.

Naturlig læderpleje fra BISTAD, er håndlavet i BISTAD’s egen produktion,  bl.a. af udsatte borgere. Der kan derfor forekomme mindre variationer i de enkelte produkter. Labels mm sidder derfor heller ikke altid lige. Det har ingen betydning for varens kvalitet – men hos BISTAD er der plads til ”det skæve”.

Hos BISTADbeskæftiger de sig med socialt udsatte borgere, som hjælper til med at producere gode produkter med omtanke for bierne og vores natur.

Når du køber et produkt fra BISTAD, så støtter du et super godt formål med fokus på socialt ansvar og med stor omtanke for naturens balance. Derudover er du garanteret 100% naturlig og ren bivoks, deres voks er med i den Grønne Pulje – dvs. fra bigårde der ikke anvender pesticider.

Størrelse
70 ml læderpleje, som kommer i en lille glaskrukke med metallåg.

Ingredienser
Økologisk kokos- og olivenolie, E-vitamin og bivoks.

Producent
BISTAD er en Aarhusiansk socialøkonomisk virksomhed, som producerer bivoksprodukter under ansvarlige forhold. BISTAD produkter er håndlavet i BISTADs egen produktion. Der kan derfor forekomme mindre variationer i de enkelte produkter – men hos BISTAD er der også plads til det skæve, og det elsker vi i RAA. 

Bliv opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om nye produkter, tilbud og kampagner.

Yderligere information

Vægt 140 kg