Kvadratisk madkasse fra Pulito

159,00 kr.

Beskrivelse

Denne madkasse er en praktisk beholder til madpakken, når man er på farten.  

Madkassen passer perfekt til rugbrødsmader, gnavegrønt, udskåret frugt eller lignende når du er på farten eller i skole, eller til opbevaring af rester i køleskabet. 

Madkassen er fremstillet af fødevaregodkendt rustfrit stål, og udmærker sig ved sit enkle klassiske design og sin slidstyrke. 

Med denne snackboks er du sikker på, at undgå hormonforstyrrende stoffer og ftalater fra plastik. Derudover har du en madkasse, som vil holde længe og spare miljøet for unødig engangsemballage i form af folier, staniol, plastikposer og anden engangsemballage.

Den helt perfekt snackboks, hvis man spørger Anne og Anna!

Størrelse
BxDxH: 155 x 155 x 45 mm
Madkassen er 800 ml.

Materiale
100% fødevaregodkendt rustfrit stål

Pleje
Tåler opvaskemaskine.

Fri fra
Hormonforstyrrende stoffer, BPA, kemikalier og tungmetaller. Madkassen er blevet testet af Forbrugerrådet TÆNK – uden nogen anmærkninger. 

Producent
Pulito er en dansk virksomhed, der går op i at producere kvalitetsprodukter, der kan bruges i hverdagen og erstatte store mængder engangsemballage. Pulito blev startet i 2007 af en madglad familie, med et særligt ønske om at tilbyde holdbare og gode produkter til køkkenet. Deres produkter er enkle i deres design, er robuste og gør det let at skifte plastik køkkenprodukter ud med gode og holdbare produkter i andet materiale. 

Bliv opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om nye produkter, tilbud og kampagner.

Yderligere information

Vægt 355 kg