Isterningbakke fra Pulito

269,00 kr.

Beskrivelse

Isterningbakke i et klassisk design – til dig som gerne vil undgå plastik i dit køkken. Bakken har en smart udløser, der nemt løfter isterningerne ud af bakken.

Isterningebakken i rustfrit stål er et nemt, bæredygtigt og holdbart alternativ til de billige plastikforme. Den hverken tager eller afgiver farve og smag ved brug og er helt fri for dårlig kemi, hormonforstyrrende stoffer og tungmetaller – præcis som det bør være. 

Denne slidstærke isterningbakke kan bruges igen og igen, og du undgår smag af plast, knækkede plastikforme og engangsposer. 

Isterningbakken kan bruges alle slags isterninger. Prøv eksempelvis med kaffe eller saft – perfekt til sommerens drikke.

Materiale
100% fødevaregodkendt rustfrit stål

Størrelser
285 x 120 x 30 mm

Pleje
Tåler opvaskemaskine

Producent
Pulito er en dansk virksomhed, der går op i at producere kvalitetsprodukter, der kan erstatte store mængder engangsemballage i hverdagen. Pulito blev startet i 2007 af en madglad familie med et særligt ønske om at tilbyde holdbare og gode produkter til køkkenet. Deres produkter har enkle design, er robuste og gør det let at vælge bæredygtige og holdbare produkter til køkkenet. 


Bliv opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om nye produkter, tilbud og kampagner.

Yderligere information

Vægt 545 kg