Bambus tandbørste

35,00 kr.

Varenummer (SKU): 6626862596272-bambus-tandborste Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

 

Gode kvalitets bambustandbørster.

Bambustandbørsterne er lavet af miljøvenlige materialer. Skaftet er lavet af bambus og er derfor 100% bionedbrydeligt. Den bambus, der er anvendt, stammer fra regeringsgodkendte områder og er FDA godkendt. Skaftet har en god holdbarhed, og når tandbørsten har udtjent sin pligt, kan den eksempelvis bruges til rengøring.

Børsterne er lavet af ikke-bionedbrydeligt DuPont Nylon 612. Børsterne er dog af fineste kvalitet og vælges for at opnå en optimal og funktionel tandbørste. De fylder kun ca. 5% af tandbørsten, hvorfor dette kompromis er valgt. DuPont er en internationalt anerkendt virksomhed og bruges af en række store tandbørsteproducenter.

Ved skift af tandbørste og ønske om ordentlig afskaffelse af bionedbrydelig og ikke-bionedbrydelige dele, kan man adskille hovedet fra skaftet, og skaffe sig af med hver del på den rigtige måde.

Producent
Webrush er en bæredygtig virksomhed, der bestræber sig på at producere gode hverdagsprodukter og dermed gøre det nemmere for den enkelte forbruger at vælge bæredygtigt.

Bliv opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om nye produkter, tilbud og kampagner.

Yderligere information

Vægt N/A