1 XL – Bivoks wrap

148,00 kr.

Beskrivelse

 

I RAA kan du købe denne pakke med 1 stk. XL bivoks wrap, som er et naturligt genanvendeligt alternativ til plastik og stanniol.

I RAA finder du også en pakke med 3 stk. bivoks wrap.

Bivoks wraps kan bruges til alle former for fødevarer (undtagen råt kød), denne XL størrelse er særligt egnet til indpakning af brød.

De kan vaskes med lunkent vand og mild sæbe, og kan derfor genbruges rigtig mange gange. Efter endt brug kan wrappen komposteres, eller opfriskes med en opfriskningsbivoksblok.

Dine hænders varme vil forme indpakningen efter den fødevare, du pakker den om.

Produktet består af GOTS certificeret økologisk bomuld, bivoks fra den grønne pulje (dvs. fra biavl hvor der ikke bruges pesticider), økologisk jojobaolie og harpiks.

Bivoksen giver stoffet en vandafvisende og beskyttende overflade. Jojobaolien gør indpakningen antibakteriel. Harpiksen er med til, at få indpakningen til at sidde fast på og forme sig efter fødevaren.

Mål
43 x 58 cm

Ingredienser
GOTS certificeret økologisk bomuld, bivoks, økologisk jojobaolie og harpiks.

Producent
BISTAD er en Aarhusiansk socialøkonomisk virksomhed, som producerer bivoksprodukter under ansvarlige forhold. BISTAD produkter er håndlavet i BISTADs egen produktion,hvor en stor del af produktionsteamet består af udsatte borgere. Der kan derfor forekomme mindre variationer i de enkelte produkter – men hos BISTAD er der også plads til det skæve, og det elsker vi i RAA. 

Bliv opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om nye produkter, tilbud og kampagner.

Yderligere information

Vægt 195 kg