Om keinost

Vores mission

Vi er passionerede omkring plantebaseret mad og savner et bedre udvalg – især af ostealternativer – her i Danmark. Det vil vi gerne ændre! Med vores onlinebutik, specialiseret i nye, spændende plantebaserede fødevarer af høj kvalitet, vil vi bidrage til et bedre og større udvalg – og gøre de lækre varer, der findes, tilgængelige for flere.

Hvordan og hvor?

keinost startede med en lille onlinebutik og en cykelleveringsservice i Aarhus. Nu er keinost flyttet ind i RAA Aarhus og produkterne kan købes direkte i butikken eller bestilles i webshoppen og afhentes senere.

Hvilke produkter?

Vores vigtigste produkter er plantebaserede ostealternativer. Men der vil også komme en række flere spændende produkter!

Vi tænker for eksempel på at tilbyde:

  • Smørepålæg: Der findes en masse spændende smørepålæg lavet fra forskellige grøntsager og andre gode ingredienser
  • Drikkevarer
  • Chokolade

“keinost”?

Da ostealternativer var vores hovedmotivation til at åbne butikken, er navnet baseret på det. Ostealternativer må ikke kaldes “ost” – så vi kalder det ikke “ost”: kein ost.

Historien

Det hele startede sommer 2022 med en tur i Tyskland, hvor vi tilfældigvis stødte på fermenterede, plantebaserede ostealternativer - af den slags, som det ellers ikke er lykkedes os at opstøve her i landet.

Vi var begejstrede for smagen og kvaliteten – og syntes, at vi gerne vil gøre oplevelsen tilgængelig for hele Aarhus. Og så opstod idéen om en egen onlinebutik. Efter en lang forberedelsesproces kan vi nu tilbyde jer disse dejlige ostealternativer!

Vi håber, at I bliver glade for vores produkter, og at vores arbejde bidrager til et bedre udvalg af plantebaserede fødevarer i Aarhus.

Bliv opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om nye produkter, tilbud og kampagner.